בייביסמארט/Waterland

תמי רז כהן, מייסדת ובעלת המותג Waterland הייתה אמא צעירה ל3 ילדים כאשר סה״כ רצתה לבלות איתם בבריכה ביום קיץ חם, לצערה היא פשוט לא יכלה להיות עם ילדיה במים ולהשגיח על כולם יחדיו. היה לך ברור שהיא צריכה פתרון, וכשלא מצאה כזה יצא למסע פרטי שבו תייצר אותו. אחרי פיתוח מוצר קפדני שיענה לכל צרכיה, נולד לו מנשא המים האולטימטיבי לתינוקות וילדים. 

שנתיים לאחר השקת המוצר בישראל, המותג מוכר היום במגוון ערוצים קמעונאים פיזיים ומקוונים – Azrieli.com, Groo, WallaShops, Kideno, , סופר-פארם אונליין, רשת מוצצים, Mama Guru, רפאלי, מקופלת ועוד. בקיץ 2022 הצטרפה החברה ל-RPGECOM במטרה להיכנס לשוק האמריקאי ראשונה דרך פלטפורמת אמזון.

אתגרים

 

Waterland נאלצה להתמודד ראש בראש עם מנשאים רגילים וזולים יותר שהתחרו על אותן מילות מפתח בקטגוריה שלה. בנוסף, המוצר היה חדש בשוק ובעל תג מחיר גבוה, מה שהקשה על משיכת לקוחות ללא ביקורות. 

 

כדי להתגבר על האתגרים הללו, היינו צריכים להבליט את חוזקות המוצר שלהם ולבנות דף מכירה מושך, צבעוני ואטרקטיבי על מנת ליצור עניין ואמון עם הלקוחות דרך הקריאטיב, למרות היעדר ביקורות. ולכן, פיתחנו אסטרטגיה שיווקית המתמקדת בהדגשת האיכות הגבוהה והייחודיות של המנשא שלWaterland. כדי לייחד עוד יותר את המוצר, בנינו משפחת מוצרים עם 7 וריאציות צבע שונות, שעזרו להגדיל את מגוון ההיצע ולפנות למגוון רחב של קונים.

פתרון

תוצאות

הודות למאמצים אלו, Waterland הצליחה למכור את הנגלה הניסיונית הראשונה שלהם תוך 4 חודשים מההשקה, והגיעה למחזור מכירות גבוה.  המותג אף זכה להיות מוזמן באופן אישי ע״י אמזון להשתתף בתכנית ה- Launchpad שלה – תכנית פרימיום למוצרים ייחודים, בעלי פטנטים, המצאות וחידושים.

סיכום

מקרה בוחן זה מדגים את החשיבות של אסטרטגיית השקה מותאמת לשוק צפוף ומציאת דרכים לבנות אמון עם הלקוחות בהיעדר הוכחה חברתית מספקת. על ידי התמקדות בתכונות הייחודיות של מנשא התינוק שלהם והצגה של אפשרויות צבע מרובות, Waterland  הצליחה להתבלט מהמתחרים ולהגדיל את המכירות. 

רגע לפני שיוצאים...

קהילת הפייסבוק המדהימה שלנו מזמינה אותך להנות מטיפים שווים,
מאמרים וכתבות על אמזון בעברית וכל העדכונים הכי חמים!

Contact Us

דילוג לתוכן